Mas y Mas

Onze oprichters:
“Mas y Mas” werd opgericht door door de gebroeders Ryckmans (Chris en Benny) en hun respectievelijke partners Yo Van Eepoel en Nina Vermeylen. Door hun verbondenheid met Spanje, Portugal en Argentinië en hun voorliefde voor kwalitatieve producten met een goede prijsverhouding gingen zij op onderzoek om een gamma samen te stellen dat voldoet aan deze criteria. In eerste fase werden contacten gelegd om een volledig Spaans gamma aan te bieden aan particulieren.

masymas

Ons Standpunt:
Het uitgangspunt dat steeds voor ogen wordt gehouden door de zaakvoerders is : “Zouden wij dit product zelf kopen?… Krijgen we voor de prijs die we betalen een kwalitatief product in de plaats?”… Pas als op deze vragen een positief antwoord volgt, worden de producten voorgesteld aan onze klanten. Exclusiviteit, kwaliteit en service zijn drie kernbegrippen binnen Mas y Mas.
Onze troeven:
Dat onze producten niet te verkrijgen zijn in een grootwarenhuis en aan huis geleverd worden (straal van 15km rond Aarschot) zijn enkele van onze troeven. Wij zorgen ervoor dat de leveringen rechtstreeks bij u in de kelder belanden zonder dat u zelf hoeft te sleuren aan zware kisten of zonder dat u moet gaan aanschuiven aan een of andere kassa. Een andere belangrijke troef is het feit dat men niet per 6 of 12 hoeft te bestellen. U kan dus zelf het aantal flessen bestellen dat u nodig hebt (en later nog bijbestellen). U kan ook perfect zelf een proefpakket samenstellen. Wij verkopen voor 90% aan particulieren doch door de exclusiviteit en kwaliteit van onze producten zijn er nu reeds enkele Horeca zaken die Mas y Mas wijnen op hun menukaart staan hebben. Het geselecteerde gamma kwaliteitsproducten nam in 2005 een uitbreiding naar andere zuiders landen zoals Argentinië, Zuid-Afrika, Chili en Australië. U kan ons volledig gamma op de vorige webpagina raadplegen. U kan uw bestellingen op verschillende manieren doorgeven : telefonisch, via fax, via onze website of maak een afspraak en kom gerust langs op één van onze twee adressen. Onze service voor verenigingen : bestel bij ons en betaal alleen hetgeen verbruikt is!